+40 259 269 049 | +40 744 846 571
  sales@microderm.ro
Despre noi  |  Informatii livrare  |  Contact
  Wishlist

Wishlistul meu

Nu ai nici un produs in wishlist
  Cosul meu

Cosul meu

Nu ai nici un produs in cos
 

Despre noi

In estetica profesionala, accesul la cele mai noi tratamente si tendinte este de o importanta covarsitoare – fapt pentru care microderm.ro va aduce ultimele noutati din domeniu. 

Activitatea principala a microderm.ro este distribuția de echipamente si produse de ultima generatie pentru tratamente faciale si remodelare corporala.  Ne straduim sa va aducem intotdeauna cele mai recente si mai innovative dispozitive si aparate cosmetice. 

Pe langa aparate, mai puteti gasi pe pagina noastra si Fiole Sterile pentru tratamente dermato-cosmetica, precum si o linie completa de produse profesionale menite tratamentelor cosmetice faciale. Atat gama de produse comercializate, cat si oferta de cursuri organizate de brandul nostru sunt intr-o continua dezvoltare. 

Dorim sa fim aproape de clientul nostru si sa „iesim” din spatele unui simplu webshop, motiv pentru care am incheiat un parteneriat de lunga durata cu firma Elektron Cosmetic, care va asigura distribuirea produselor microderm.ro, totodata garantand pentru nivelul profesionist al cursurilor oferite. 

Chiar daca lucrati deja in domeniu sau v-ati hotarat sa studiati acest segment al infrumusetarii, deoarece fiecare produs de aplicare sau de ingrijire are o caracteristica si reactioneaza intr-un fel anume, este extrem de important sa participati la cursurile noastre, unde veti avea ocazia sa lucrati cu aceste produse. La aceste cursuri veti avea posibilitatea de a invata cum se lucreaza cu produsele noastre si veti primi raspuns la toate intrebarile si nelamuririle dumneavoastra. 

Workshop-urile noastre sunt tinute de instructor din Budapesta, care va va ajuta sa faceti cea mai buna alegere cand vine vorba de noile produse si aparate aparute pe piata. De asemenea, va va consilia in alegerea produselor potrivite in functie de nivelul dumneavoastra de pregatire,necesitati si posibilitati. Trainerii microderm.ro sunt acreditati si participa continuu la workshop-urile  si programele de specializare organizate de partenerii nostri directi, toate acestea pentru a dobandi o mai buna cunoastere a produselor, dar si a tehnicilor noi aparute in acest domeniu.Garantia livrarii
Garantia returului
Garantia calitatii
Plata la livrare