+40 259 269 049 | +40 744 846 571
  sales@microderm.ro
Despre noi  |  Informatii livrare  |  Contact
  Wishlist

Wishlistul meu

Nu ai nici un produs in wishlist
  Cosul meu

Cosul meu

Nu ai nici un produs in cos
 

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII
1. DEFINITII SI TERMENI
Vanzator- Microderm – este denumirea comerciala a S.C. COSMETIC CSELOTEI SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Oradea, str. Transilvaniei, nr 10, Unitatea C, jud. Bihor, avand numar de ordine in Registrul Comertului J05/1588/2003, cod unic de inregistrare fiscala RO15952972.
Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.
Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Microderm (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Microderm si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, Facturi fiscale, Garantii Bunuri, etc.).
Site – domeniul www.microderm.ro si subdomeniile acestuia.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre SC Cosmetic Cselotei SRL, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE
2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
2.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE
3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate Microderm isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Microderm. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa SC Cosmetic Cselotei SRL, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Microderm isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.
3.4. Microderm poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care SC Cosmetic Cselotei SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
3.5. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.,
3.6. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
3.7. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA
4.1. Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA
5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Microderm, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
5.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Microderm, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Microderm asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Microderm.
5.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre SC Cosmetic Cselotei SRL si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea Microderm cu referire la acel Continut.
5.4. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.
5.5. In cazul in care Microderm confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Microderm pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
5.6. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Microderm si/sau al angajatului/prepusului Microderm care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
5.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

6. COMANDA
6.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.
6.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
6.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
6.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
6.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Microderm, in cazul platii online;
6.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
6.5. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
6.5.1. pentru Comenzile achitate cu card online - prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
6.5.2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/Card bancar - prin virament bancar;
6.5.3. pentru Comenzile achitate prin credit de consum - anulare/recalculare contract rate.
6.6. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).
6.7. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

7. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE
7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:
7.1.1. Contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a Contractului de catre Vanzator;
7.1.2. furnizarea de Bunuri si/sau Servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
7.1.3. furnizarea de Bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar;
7.1.4. furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
7.1.5. furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator;
7.1.6. furnizarea de Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
7.1.7. contractului, a caror livrare nu poate fi efectuata inainte de 30 (treizeci) de zile si a caror valoare reala depinde de fluctuatiile de pe piata pe care Vanzatorul nu le poate controla;
7.1.8. furnizarea de ziare, periodice si reviste, cu exceptia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicatii;
7.1.9. furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere.

8. CONFIDENTIALITATE
8.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator/Client Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.
8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.
8.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Microderm nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.
8.4. Prin inscrierea in baza de date a Microderm, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Microderm: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care Microderm poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor, etc.

9. PUBLICITATE
9.1. Newsletter-ele Microderm sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Microderm. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.
9.2. In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newsletter-e. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client, poate fi modificata in orice moment, prin contactarea Microderm in acest sens.
9.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Client sau Cumparator se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newsletter.
9.4. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

10. FACTURARE – PLATA
10.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.microderm.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
10.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Microderm, cu exceptia Bunurilor si/sau Serviciilor vandute de partenerii Microderm, precum si pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.
10.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
10.5. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de Microderm, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.
10.6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Microderm in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.
10.7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: sales@microderm.ro

11. LIVRAREA BUNURILOR
11.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator, sau in sistem postal, conform optiunii Clientului.
11.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
11.3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

12. GARANTII
12.1. Toate Bunurile comercializate de catre Microderm, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
12.2. In cazul Bunurilor vandute si livrate de Microderm, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre S.C. Cosmetic Cselotei Srl.
13. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR
13.1 Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

14. RASPUNDERE
14.1 Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

15. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
15.1. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Consideram asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental Microderm, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanța cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice alta legislație aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intrucat unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparența, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam și protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interacționați cu noi in legatura cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicațiile disponibile pe telefonul mobil.

Ne rezervam dreptul de a actualiza și modifica periodic aceasta Politica de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerințelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

15.2. CINE SUNTEM SI CUM NE PUTETI CONTACTA
Microderm este denumirea comerciala a SC Cosmetic Cselotei SRL, persoana juridica de naționalitate romana, avand sediul social in Oradea - Bihor, str. Transilvaniei, nr. 10 Unitatea C, cu numar de ordine in Registrul Comerțului J05/1588/2003, cod unic de inregistrare fiscala RO15952972 (in continuare Microderm). In sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal.
Intrucat suntem intotdeauna deschiși sa aflam opiniile dumneavoastra, precum și sa va furnizam orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va incurajam sa ne contactați la adresa de e-mail info@elektroncosmetic.ro sau la adresa Oradea – Bihor, str. Transilvaniei, nr 10, Unitatea C.

15.3. CE CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRAM
In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel:
Cand va creați un cont Microderm, ne transmiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele si numar de telefon;
Cand plasați o comanda, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, etc.
Putem, de asemenea, sa colectam și sa prelucram ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs in timpul vizitarii site-ului nostru web sau a folosirii aplicației smartphone, pentru a va personaliza experiența online și a va pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs. Va invitam sa aflați mai multe detalii in acest sens prin consultarea secțiunii privitoare la scopurile prelucrarii de mai jos.
Pe site-ul nostru web și in aplicația smartphone putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.
Nu colectam și nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor in categorii speciale de date cu caracter personal.
15.4. CARE SUNT SCOPURILE SI TEMEIURILE PRELUCRARII
Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
15.4.1. PENTRU PRESTAREA SERVICIILOR MICRODERM IN BENEFICIUL DVS.
Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:
a) Crearea și administrarea contului in cadrul platformei Microderm;
b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
c) Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achiziționate;
d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;
e) Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
f) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile Microderm;
Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea și executarea unui contract intre Microderm și dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabila, inclusiv legislația fiscala și contabila.

15.4.2. PENTRU IMBUNATATIREA SERVICIILOR NOASTRE
Ne dorim in permanența sa va oferim cea mai buna experiența de cumparare online. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații in legatura cu comportamentul dvs. de Cumparator, va putem invita sa completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizarii unei comenzi sau putem desfașura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetari de piața.
Ne intemeiem aceste activitați pe interesul nostru legitim de a desfașura activitați comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile și libertațile dvs. fundamentale sa nu fie afectate.

15.4.3. PENTRU MARKETING
Vrem sa va ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea “Cont/Favorite” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, și putem afișa recomandari personalizate pe site-ul web și in aplicația smartphone. Pentru a va pune la dispoziție informații de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumparator (de ex. produsele vizualizate / adaugate in wishlist / achiziționate) pentru a va crea un profil. Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor și libertaților dvs. și ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu va afecteaza similar intr-o masura semnificativa.
In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimțamantul dvs. prealabil. Va puteți razgandi și retrage consimțamantul in orice moment, prin:
– Modificarea setarilor din contul de client in secțiunea “Abonarile mele”;
– Accesarea link-ului de dezabonare afișat in cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi; sau prin
– Contactarea Microderm folosind detaliile de contact descrise mai sus.
In anumite situații, ne putem baza activitațile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comerciala. In orice situație in care folosim informații cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grija și luam toate masurile necesare pentru ca drepturile și libertațile dvs. fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii dvs.

15.4.4. PENTRU APARAREA INTERESELOR NOASTRE LEGITIME
Pot exista situații in care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comerciala. Acestea pot include:
– Masuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei Microderm fața de atacuri cibernetice:
– Masuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații catre autoritațile publice competente;
– Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.
Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind ințeles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre și drepturile și libertațile dvs. fundamentale.
De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispoziții legale cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

15.5. CAT TIMP PASTRAM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL
Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cat timp aveți un cont in platforma Microderm. Puteți sa ne solicitați oricand ștergerea anumitor informații sau inchiderea contului și vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informații inclusiv ulterior inchiderii contului, in situațiile in care legislația aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

15.6. CUI TRANSMITEM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL
Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari:
– societaților din cadrul aceluiași grup de societați ca Microderm;
– furnizorilor de servicii de curierat;
– furnizorilor de servicii de plata/bancare;
– furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
– altor societați cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piața a bunurilor si serviciilor noastre.
In cazul in care ne revine o obligație legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritați publice.
Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre terții persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, in baza unor contracte incheiate cu aceștia.

15.7. CUM PROTEJAM SECURITATEA DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL
Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.
Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generație si le stocam pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanța datelor.
In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitați ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

15.8. CE DREPTURI AVETI
Regulamentul general privind protecția datelor va recunoaște o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greșeli din fișierele noastre și/sau va puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteți exercita dreptul de a va plange autoritații de supraveghere competente sau de a va adresa justiției. Dupa caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrarii datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.
Mai multe informații despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obținute prin studierea informatiilor de mai jos.
Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Va rugam sa rețineți urmatoarele aspecte daca doriți sa va exercitați aceste drepturi:
IDENTITATE. Luam in serios confidențialitatea tuturor inregistrarilor care conțin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de e-mail aferenta contului Microderm. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.
ONORARII. Nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, cu excepția cazului in care solicitarea dvs. de acces la informații este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz in care vom percepe o suma rezonabila in asemenea circumstanțe. Va vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a va soluționa cererea.
DURATA DE RASPUNS. Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum o luna, cu excepția cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ați facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum doua luni. Va vom anunța daca vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea sa va intrebam daca puteți sa ne spuneți exact ce doriți sa primiți sau ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa acționam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.
DREPTURILE TERSELOR PARTI. Nu trebuie sa respectam o cerere in cazul in care ar afecta in mod negativ drepturile și libertațile altor persoane vizate.
DREPTURI VIZATE
ACCESUL
Puteti sa ne cereti sa va confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal; sa va punem la dispoziție o copie a acestor date; sa va oferim alte informații despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate și cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveți, cum puteți face o plangere, de unde am obținut datele dvs., in masura in care informațiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.
RECTIFICAREA
Puteti sa ne cereti sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete. Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.
STERGEREA DATELOR
Ne puteți cere sa va ștergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau v-ați retras consimțamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimțamant); sau dați curs unui drept legal de a va opune; sau acestea au fost prelucrate ilegal; sau ne revine o obligație legala in acest sens.
Nu avem obligația de a ne conforma solicitarii dvs. de ștergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara: pentru respectarea unei obligații legale; sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanța.
RESTRICTIONAREA PRELUCRARII DATELOR PERSONALE
Ne puteți cere sa restricționam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care acuratețea lor este contestata (a se vedea secțiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratețea acestora; sau prelucrarea este ilegala, dar nu doriți ca datele sa fie șterse; sauacestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveți nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanța; sau v-ați exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfașurare.
Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restricționare, in cazul in care: avem consimțamantul dvs.; sau pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanța; sau pentru a proteja drepturile Microderm sau ale altei persoane fizice sau juridice.
PORTABILITATEA DATELOR
Ne puteți cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent și care poate fi citit automat, sau puteți solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca prelucrarea se bazeaza pe consimțamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs; și prelucrarea se face prin mijloace automate.
OPOZITIA
Va puteți opune in orice moment, din motive legate de situația particulara in care va aflați, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerați ca drepturile și libertațile dvs. fundamentale prevaleaza fața de acest interes.
De asemenea, va puteți opune oricand prelucrarii datelor dvs. in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.
PLANGERI
Aveți dreptul sa depuneți o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritații de supraveghere pentru protecția datelor sunt urmatoarele:
Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail:anspdcp@dataprotection.ro
Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactați in prealabil, și va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

16. POLITICA DE UTILIZAREA COOKIE-URI SI TEHNOLOGII SIMILARE
16.1. POLITICA DE UTILIZAREA COOKIE-URI SI TEHNOLOGII SIMILARE
Aceasta politica se refera la cookie-urile și la tehnologiile similare folosite, dupa caz, in website-urile și aplicațiile operate de S.C. Cosmetic Cselotei SRL cu sediul social in Oradea - Bihor, str. Trasnilvaniei nr. 10, Unitatea C, (denumita in continuare Microderm).
Cookie-urile sunt folosite pentru urmatoarele scopuri:
• de funcționare a site-ului,
• de analiza a comportamentului vizitatorilor site-ului,
• pentru publicitate.
16.2. CE SUNT COOKIE-URILE?
Cookie-ul este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre terminalul utilizatorului catre un server Microderm sau catre un server al unei terțe parți.
16.3. LA CE SUNT FOLOSITE COOKIE-URILE?
Aceste fișiere fac posibila in principal recunoașterea terminalului utilizatorului si prezentarea conținutului intr-un mod relevant, adaptat preferințelor utilizatorului.
Cookie-urile asigura utilizatorilor o experiența placuta de navigare și susțin eforturile Microderm pentru a oferi servicii mai adaptate utilizatorilor, ex: – preferințele in materie de confidențialitate online, coșul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa ințelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre de internet, permițandu-ne imbunatațirea structurii și conținutului lor, fara a permite identificarea personala a utilizatorului.
16.4. CE COOKIE-URI FOLOSIM?
Folosim doua tipuri de cookie-uri: per sesiune și fixe. Cookie-urile per sesiune sunt fișiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicației. Cookie-urile fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada determinata de parametrii cookie-ului sau pana sunt sterse.
16.5. CUM SUNT FOLOSITE COOKIE-URILE DE CATRE ACEST SITE?
O vizita pe acest site poate plasa urmatoarele tipuri de cookie-uri:
• cookie-uri strict necesare pentru funcționarea site-ului
• cookie-uri de analiza
• cookie-uri pentru publicitate
Cookie-urile și/sau tehnologiile similare strict necesare sunt esențiale pentru buna funcționare a site-ului, fiind setate pe dispozitivul dumneavoastra la accesarea site-ului sau in urma acțiunilor efectuate in site, dupa caz. Puteți seta browser-ul dumneavoastra pentru a bloca cookie-urile, insa in acest caz anumite secțiuni ale site-ului nu vor funcționa corect.
16.6. CONTIN COOKIE-URILE SAU TEHNOLOGIILE SIMILARE DATE PERSONALE?
Cookie-urile sau tehnologiile similare in sine nu solicita informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in multe cazuri, nici nu identifica personal utilizatorii de internet. Exista insa situații cand datele personale pot fi colectate prin utilizarea cookie-urilor pentru a facilita anumite funcționalitați pentru utilizator sau pentru a oferi utilizatorului o experiența mai adaptata preferințelor sale. Astfel de date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.
16.7. BLOCARE COOKIE-URI
In cazul in care doriți sa blocați cookie-urile, unele funcționalitați ale site ului vor fi oprite, iar acest lucru poate genera anumite disfuncționalitați sau erori in folosirea site-ului nostru. De exemplu, blocarea cookie-urilor va poate impiedica sa:
• cumparați online
• va autentificați in contul dumneavoastra
In cazul in care ești de acord cu aceste limitari și dorești sa blochezi cookie-urile, urmeaza instrucțiunile de mai jos:
Cele mai multe browsere sunt setate implicit sa accepte cookie-uri, dar aveți posibilitatea sa modificați setarile pentru a bloca unele sau toate cookie-urile.
Alege browser-ul tau din lista de mai jos pentru a afișa instrucțiunile pe care trebuie sa le parcurgeți dupa deschiderea browser-ului.
Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari
Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul:
http://www.youronlinechoices.com/ro/
Link-urile de mai sus nu aparțin de noi, iar Microderm nu este responsabil de conținutul acestora.

16.8. ADMINISTRAREA PREFERINTELOR CU PRIVIREA LA PLASAREA DE COOKIE-URI
In general, o aplicație folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookie-urilor și/sau a tehnologiilor similare pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in așa fel incat administrarea automata a cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau.
Informații detaliate despre posibilitațile și modurile de administrare a cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicației (browser-ului web). Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite funcționalitați ale website-ului.
16.9. DE CE SUNT COOKIE-URILE SI SAU TEHNOLOGIILE SIMILARE IMPORTANTE PENTRU INTERNET?
Cookie-urile și/sau tehnologiile similare reprezinta un punct central al funcționarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiențe de navigare prietenoase și adaptate preferințelor și intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri sau parți ale site-urilor imposibil de folosit.
Dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veți mai primi, cu respectarea legislației, publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea ține cont de preferințele și interesele dvs., evidențiate prin comportamentul de navigare.
Exemple de intrebuințari importante ale cookie-urilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):
• Conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorului – categorii de produse și servicii.
• Oferte adaptate intereselor utilizatorilor
• Reținerea parolelor
• Reținerea filtrelor de protecție a copiilor privind conținutul pe Internet (opțiuni family mode, funcții de safe search).
• Limitarea frecvenței de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afișari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
• Furnizarea de publicitate relevanta pentru utilizator.
• Masurarea, optimizarea și adaptarea caracteristicilor de analiza – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de conținut este vizualizat și modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex: prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc.). Website-urile deruleaza aceste analize privitoare la utilizarea lor pentru a-și imbunatați serviciile in beneficiul utilizatorilor.
16.10. SECURITATE SI ASPECTE LEGATE DE CONFIDENTIALITATE
In general browserele au integrate setari de confidențialitate care furnizeaza diferite niveluri de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.
Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:
• Particularizarea setarilor browserului in ceea ce privește cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru dumneavoastra al securitatii utilizarii cookie-urilor.
• Daca sunteti singura persoana care utilizeaza computerul, puteti seta, daca doriti, termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si a datelor personale de acces.
• Daca imparțiți accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookie-uri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii de navigare.

17. FORTA MAJORA
17.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
17.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

18. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA
Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre SC Cosmetic Cselotei SRL si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Oradea.



Garantia livrarii
Garantia returului
Garantia calitatii
Plata la livrare